Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

jak čtu v úvodu kvokání o mainstreamovém médiu je jasné o čem to bude, půvabné na tom je že autor zhusta netuší cože to takové medium vlastně je ale zní to pěkně, přidejte něco slov jako váleční štváči, válečná hysterie atd atd ovšem když se podíváte na skutečnost tak ukrajinská armáda dostala tak maximálně ponožky

na otázku proč by USA se měly chuť angažovat vojensky na Ukrajině většinou dostanete odpověď " protože zbrojaři" či něco podobného, je to už na jedno brďo a dosti nudné

0 0
možnosti
Foto

No vidíte, uslyšíte kvokání a hned je vám všechno jasné. Co šňupáte?:-)

0 0
možnosti
JR

J49a93r13a 86R66a96n42k

8. 2. 2015 22:36

Za prolog byste tu karmu dostal, ale ten zbytek;-(, je videt, ze mate CCCP dokonale procestovane, SvetoobcaneRv

0 1
možnosti
Foto

Hlavně nemám problém se samostatným svobodným myšlením, což si u lidí vaší kategorii pochopitelně zasluhuje "palec dolů". Dík za "plodný" příspěvek.

0 0
možnosti
PS

Pro některé nepřemýšlivé - vše začalo sesazením proruského Janukoviče, který okrádal vlastní lidi jak mohl a držel basu s putinem, v tom okamžiku rusko zasáhlo a napřed znásilnilo Krym a teď se pokouší znásilnit Ukrajinu. Veškeré vaše pseudoargumenty o vlivu USA a fašistech jsou zcela zcestné ,neboť tzv.povstalci by bez podpory ruské armády vydržely pár dní, na Krymu byli jednoznačně neoznačení rusové. Dokud vám ruský voják  nezaklepe na dveře ,tak asi budete tvrdit hlouposti ,možná ale ,že se mýlím a i potom ho strašně rádi pozvete domů a nabídnete vodku. Nemám z vás dobrý pocit, copak nemáme nějaké historické zkušenosti ? Copak nevidíte jaké prohlášení přicházejí z Moskvy na adresu celého světa, opozice, menšin, ap.?

7 8
možnosti
Foto

Připadá mi to tak nějak hrubo jednostranné.

2 6
možnosti
Foto

To vidíte správně. Ale znáte to: na hrubý pytel patři hrubá záplata.

0 0
možnosti
SN

:-)  Proto, že je třeba kout železo, pokud je žhavé,(mrtvý student Šmíd v 89.), tak pro zjitření vášní je sestřeleno civilní letadlo a vševědoucí Obama už druhý den ví, že ho sestřelili Rusové a vyhlašuje sankce !  Dodnes ticho po pěšině ve věku, kdy se s družice dají číst noviny!  R^R^R^

9 3
možnosti
Foto

Vy tomu epilogu nejspíš věříte. :-/

4 7
možnosti

Máte v podstqatě pravdu. Typ lidí, které jste uvedl v prologu, nejsou schopni být nikomu rovnými partnery. Nikdy a nikde. Potřebují předposraní strachy vlastní paranoiou ze způsoby myšlení, že Němci měli Hitlera a proto Merkelová musí být Hitler, nejsou schopni být samostatnými a rovnými ke komukoli ve smyslu já pán ty pán. Převažují-li a sami se se svými bludy a strachy odhalují sami i v diskusích, nejsou nejen sto nést tíhu vlastní odpovědnosti ve svém osobním životě, ale ani jako občané státu či Evropy. Potřebují tu laskoavou ručičku, která je ochraní před vlastní předposraností, kterou zakrývají kecy o těch druhých jako o kremlolích, apod. Znovu, převažují-li ve státě, v Evropě - budou mít zcela zasloužené místo i u těch USA. Nesamostatných poserů si těžko někdo může vážit. A je jedno zda jde o USA či putinovské Rusko. Svou vlastní zbabělost tak jen alibisticky přenášejí na ty druhé - všestranně samostatné. Těžko někdy pochopí co znamená já pán ty pán, jak k Rusku, tak k USA. Ve svém paranoickém strachu ze sebe samých mají jediný únik. Vlastní nesamostatnost prímítat do těch, kteří skutečně uvažují v rovině já pán ty pán - vůči komukoli. Se svou vlastní podřízeností se ani jinak vyrovnávat neumějí.

6 2
možnosti

Jo a nemylte se. Ten Váš typ z prologu, pokud by došlo na tu jejich sciece fikcion a věci se otočily, ten se první ohne ve směru k novému vítězi. Štětinů je Česká republika přeplněná.

10 1
možnosti
KS

Máte samozřejmě pravdu pane autore.Bohužel žádné logické argumenty některé z našich válkychtivých spoluobčanů nepřesvědčí o kauzální závislosti příčina následků.

11 2
možnosti
Foto

Příčina: choutka ovládnut Krym a zajisti k němu přístup po souši.

Následek: vše ostatní.

3 3
možnosti
JF

Popisujete se jako "přemýšlivý světoobčan" a pak to svým blogem popřete.:-PRv

7 5
možnosti
JR

J62a45r21a 16R44a93n74k

8. 2. 2015 22:34

Take jsem se divila, nad profilem:-P

0 1
možnosti
Foto

Nějak si nevzpomínám - Krym anektovaly USA? Nebo to byli ti skvěle vyzbrojení domobranci s tanky a BUKy ? Osvěžte nám paměť autore, prosím.....No a i Hitler př každém svém projevu řval, že chce mír, to byste si podle vaší fotky mohl pamatovat z dějepravy.

Právě takoví, jako jste vy, jsou tím užitečným materiálem pro válečné fanatiky. Právo na obranu SVÉHO území má každý stát na světě a to, že se to zrovna Rusku nelíbí, je nepodstatné.

17 11
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Přemýšlivý světoobčan

Seznam rubrik