Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je dobře že tento národ má takové jako vy, politologové celého světa nad příčinami ukrajinské krize bádají a vy máte hned jasno,

je to jasné přehledné a čisté, stejně jako psalo Rudé Právo blahé paměti, nepřítel byl daný a mohl za vše

1 2
možnosti
Foto

Všude, kde ve světě USA nahlas podporovala demokracii to skončilo špatně. Ukrajina nebude žádná výjimka. Průšvih pro nás, že tu svou bohulibou činnost podporují nám za humny.

2 1
možnosti

Pěkný článek, jen bych ještě doplnil, že dalším z cílů bylo vzít Rusku přístav Sevastopol   (po vstupu Uk. do NATO). Mimochodem pár Ukrajinců mi potvrdilo co jsem četl na non-mainstream serverech, totiž, že protestnanti na Majdanu byli bezdomovci, kteří za svoji "práci" inkasovali žold, dostávali zdarma kredit do mobilů, ubytování, jídlo a pití. Kdopak to asi financoval? Také je zajímavá časová shoda s Olympiádou - Ruské tajné služby se staraly tou dobou o bezpečnost sportovců.

1 1
možnosti

Za Ukrajinskou krizi si mohou Ukrajinci sami. Je to jejich vývoj od bolševické sovětizace po přitomný čas. A kdo nevnímá ruský bolševický vliv, které si samotní Rusové do dnešních dnů nevyříkali, tak může jen spekulovat o vměšování se EU, USA, Vatikánu, Japonska a já nevím koho ještě. A to, že se slizký skřet Putin do Ukrajiny vměšuje, vypovídá jen o jeho diktátorských úmyslech.

3 3
možnosti

Janukovyč byl jen Putinovým podržtaškou a právě ze strany jeho intrik a machinací vznikla krize. Lid dobře vycítil, že Janukovyč nutí Ukrajince tancovat jak Putin píská. A to se lidem, toužícím po svobodě a demokracii, pochopitelně nelíbilo. !!

4 6
možnosti
Foto

Pohyboval se či nepohyboval Janukovič v ústavním rámci?

4 0
možnosti

Jo vrazi z Wall Streetu. To už tady bylo.;-)

3 5
možnosti
Foto

Vysoce erudovaný článek. Jsem rád, že inteligentní lidé nepodporují mainstreem. Karma R^

9 8
možnosti

Americe nejde o Ukrajinu, ale o to ze se pak Vova pusti i dale, a to uz by bylo jiny kafe. Toz proto

4 4
možnosti

J45a56r96a 45R68a77n87k

5. 9. 2014 22:48

Da se rici, ze cely zapadni svet, do ktereho pochopiyelne Rusko nepatri, ale kam by se Ukrajina chtela pripojit..... na to jaksi cast nasich obcanu zapomina, v prvni rade Kanada a Balticke staty!!

3 4
možnosti
Foto

".... řekl zdroji tohoto článku..."

Lidi toho nakecaj. ;-D

5 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS