Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P96e57t74r 97S63k44á74c41e91l

12. 7. 2013 21:56

Ano, zdravého rozumu je nám třeba. Ten zde chybí od roku 1990, minimálně od doby, kdy ti co se dostali ke korýtkům zjistili, že si mohou chrochtat, že mohou mlaskat Manželky politiků byly v dozorčích radách i za I.republiky, jeden moudrý řekl, že když už jsou u koryta, ať žerou, ale ať nemlaskaj...

Pro načerpání zdravého rozumu doporučuji stránky http://www.suverenita.info

R^

1 2
možnosti
Foto

Ano,ano zdravého ducha české politiky obnovoval jako  už jako premiér. Jedna aféra stíhala druhou. Namátkou Mostecká uhelná. Jako prezident už ukázal jak obnovuje ducha  české politiky. Opilý a na každé zahraniční návštěvě, na které byl ztropil ostudu. Jako první prezident jmenoval vládu proti vůli parlamentu. Dosadil do ní své lidi, odborníky třetí kategorie.  Ukázal, že je nejen hulvát, který dokáže urazit každého, kdo se jej dovolí kritizovat, ale ukázal se i jako člověk mstivý, který nezapomíná na to, co mu ČSSD přichystala. Je smutné, že se najdou lidi, kteří tomu tleskají. Premiér Winston Churchil dokázal zemi sjednotit, ale Zeman ji rozděluje. Rozhodně naše země nekráčí správným směrem a na tuto skutečnost jej upozornil levicový prezident Německa.

4 2
možnosti
Foto

Pravdou ovšem je také to, že W. Churchill byl mimo jiné také velmi plodným a výřečným autorem. Ať už se vyjadřoval jakkoliv, jeho memoáry jsou psané dokonale čistým, stále aktuálním jazykem. Ano, jsou tak trochu egocentrické (koneckonců, byl to politik) - ale to neznamená, že nejsou aktuální a aplikovatelné. Až náš aktuální pan prezident vyplodí něco literálně srovnatelného, možná na něj změním názor.

3 2
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Přemýšlivý světoobčan

Seznam rubrik